Community

Nysnö erbjuder regelbundna program som innefattar ett retreat med psilocybintryfflar i Nederländerna. Våra retreatprogram inkluderar förberedelse och uppföljning i grupp, online och på plats i Sverige, och leds av tränade svenska psykologer.

För detaljerad information om kommande retreat och anmälan, skriv upp dig på e-postlistan. Våra retreatprogram utgör något helt nytt i Sverige, och många av våra deltagare har sin första upplevelse med psilocybin. Nysnö Community är en gemenskap för tidigare deltagare i våra retreatprogram, för att underlätta fortsatt utveckling och stöd efter programmets slut. I slutet av varje månad hålls en digital integrationscirkel, och i podden “Min Resa” kan du lyssna och inspireras av andras process. Under 2023 kommer vi att utöka denna del av verksamheten - watch this space!

Skriv upp dig på e-postlistan

Nysnö Community Integrationscirkel

I slutet av varje månad håller vi en digital integrationscirkel för tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram. Ett sätt att hålla processen vid liv, bygga en gemenskap och inspirera varandra efter programmets slut.

Till Integrationscirkel

Nysnö Integrationsretreat - Save the Date!

I slutet av sommaren kommer vi att hålla vårt första retreat i Sverige. Intentionen är att skapa en möjlighet för tidigare deltagare att återknyta till sin process och dyka djupare i praktiker som breathwork, ljudresor och meditation. Retreatet kommer att äga rum på en naturskön plats den 31/8-3/9, ett par timmars bilfärd från Stockholm. Mer information kommer snart!

Podcasten "Min Resa"

Varje avsnitt utgörs av en berättelse om den personliga processen relaterat till en psykedelisk upplevelse. Följ med på intima och gripande resor, om upplevelser svåra att beskriva med ord.

Till Spotify