Community

Vi människor är sociala varelser, som behöver varandra för att utvecklas. Det går inte att underskatta vikten av hälsosamma relationer för välmående generellt, och psykedelisk integration specifikt. Därför arbetar Nysnö aktivt med att bygga en mogen svensk gemenskap kring psykedeliska upplevelser. Vi gör detta dels för att hjälpa våra deltagare att fortsätta utvecklas efter våra program, och dels för möjliggöra en säker integration av psykedeliska upplevelser i samhället i stort.

För löpande information om aktiviteter i Stockholm och Sverige, skriv upp dig på vår e-postlista. Om du känner dig modig och vill bidra till att minska stigmat kopplat till psykedeliska upplevelser, kan du dela din berättelse i podcasten "Min Resa". Välkommen!

Breathwork med Roshi och Soroush

Breathwork, eller frigörande andning, är en samling tekniker för att inducera förändrade medvetandetillstånd med hjälp av cirkulära andningsrytmer och pauser.

Mer info

Embodied Yin™ Yoga

En yogaform som kombinerar en meditativ praktik med kreativa kroppsliga uttryck och gifter sig väl med andra upplevelser av förändrade medvetandetillstånd.

Mer info

Introduktion till Circling 18 november

Circling är en form av relationell mindfulness som utnyttjar samsynkandet av deltagarnas närvaro och nervsystem för att skapa extraordinära tillstånd av medvetenhet, trygghet och känsloreglering.

Mer info

Podcasten "Min Resa"

Varje avsnitt utgörs av en berättelse om den personliga processen relaterat till en psykedelisk upplevelse. Följ med på intima och gripande resor, om upplevelser svåra att beskriva med ord. Vill du berätta om din upplevelse? Maila peder@nysno.se

Till Spotify

Psykedeliska Sällskapet

Ideell förening som verkar för transparenta, trygga samtal och meningsfulla mötesplatser om psykedelika, vars vision är samklang med sig själv, varandra och naturen. Föreningen arrangerar bl.a. öppna integrationscirklar.

Evenemang