Community

Vi människor är sociala varelser, som behöver varandra för att utvecklas. Det går inte att underskatta vikten av hälsosamma relationer för välmående generellt, och psykedelisk integration specifikt. Därför arbetar Nysnö aktivt med att bygga en mogen svensk gemenskap kring psykedeliska upplevelser. Vi gör detta dels för att hjälpa våra deltagare att fortsätta utvecklas efter våra program, och dels för möjliggöra en säker integration av psykedeliska upplevelser i samhället i stort.

Samtliga våra workshops och aktiviteter i Sverige är alkohol- och drogfria.

För löpande information om aktiviteter i Stockholm och Sverige, skriv upp dig på vår e-postlista. Om du känner dig modig och vill bidra till att minska stigmat kopplat till psykedeliska upplevelser, kan du dela din berättelse i podcasten "Min Resa". Välkommen!

Evenemang i Stockholm

Breathwork & Drum Journey med Roshi och Soroush

Roshi och Soroush kombinerar Somatic Breathwork med livetrummor och en avslutande ljudresa. Resultatet är en djup och intensiv upplevelse som lämnar deltagare avslappnade och lite lättare.

Läs mer

Integrationsretreat på Skeppsudden

Välkommen på integrationsretreat 29 augusti - 1 september! Intentionen är att skapa en brygga mellan våra retreats i Nederländerna och den vanliga världen - en plats att knyta an till processen i närvaro och gemenskap.

Läs mer

Podcasten "Min Resa"

Varje avsnitt utgörs av en berättelse om den personliga processen relaterat till en psykedelisk upplevelse. Följ med på intima och gripande resor, om upplevelser svåra att beskriva med ord. Vill du berätta om din upplevelse? Maila peder@nysno.se

Läs mer

Psykedeliska Sällskapet

Ideell förening som verkar för transparenta, trygga samtal och meningsfulla mötesplatser om psykedelika, vars vision är samklang med sig själv, varandra och naturen. Föreningen arrangerar bl.a. öppna integrationscirklar.

Evenemang