Nysnö Integrationsretreat

Skeppsudden, 31 augusti - 3 september 2023

Välkommen till vårt första integrationsretreat för tidigare deltagare! Detta blir första gången vi arrangerar ett retreat i Sverige, och vi vill utforska hur det kan göras tillsammans med er, våra tidigare deltagare. Intentionen är att skapa en brygga mellan våra retreats i Nederländerna och den vanliga världen, en plats att knyta an till processen i närvaro och gemenskap.

Hoppas du vill följa med och utforska vad ett retreat med Nysnö i Sverige kan innebära!

Platsen

Skeppsudden sett utifrånSkeppsudden sett utifrån

Platsen för detta retreat är Skeppsudden, en kursgård med anor från 1700-talet vid Bråvikens södra strand utanför Norrköping. På Skeppsudden finns alla förutsättningar för ett lyckat retreat - vacker natur, en samlingsplats för workshops, en bastu i världsklass och mycket mer. Sovplatser finns i gemensamma utrymmen, med möjlighet till enkelrum/dubbelrum mot en extra kostnad. Fler bilder och information om Skeppsudden hittar du här.

I priset ingår helpension, vegetarisk med anpassning för individuella behov avseende kost. Deltagare ansvarar själv för resan till Skeppsudden, men upphämtning vid närmaste busstation kan anordnas.

Innehåll

Detta retreat innebär, i likhet med våra program, en grupprocess som faciliteras av oss från Nysnö. Retreatet föregås av en förberedande träff online (24/8, 16-18) som låter alla deltagare bekanta sig med gruppen, och en gruppchatt som självklart finns kvar efteråt.

Detta retreat sker utan psilocybintryfflar. Under retreatet kommer du dock att känna igen mycket från ditt program med Nysnö; samtalsövningar, delning i grupp, meditation, yoga, frigörande andning och mycket mer. Vi vill också bjuda in till samskapande och det kommer att finnas möjlighet för deltagare att bidra till innehållet. Det kommer också att finnas gott om utrymme för samtal, bastu och naturpromenader.

Ankomst och inchecking sker kl 17.00 31/8, utcheckning kl 15.00 3/9.

Kostnad och anmälan

Kostnaden för detta retreat är 5500 SEK+moms, och antalet platser är begränsat till 25. Du som bokar innan midsommar (23 juni) betalar 4500 SEK+moms. Detta retreat är endast öppet för tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram.

Anmälan sker via formuläret nedan och betalning (hela beloppet) via kort.

Tack för din anmälan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.