Integrationsretreat på Skeppsudden 18-21 april

Ett Nysnö Retreat utanför Stockholm

Välkommen till vårt andra integrationsretreat för tidigare deltagare! Intentionen är att skapa en brygga mellan våra retreats i Nederländerna och den vanliga världen - en plats att knyta an till processen i närvaro och gemenskap. Om du har deltagit i ett retreatprogram med oss och känner dig nyfiken på mer, kan vi varmt rekommendera våra integrationsretreats.

Observera att detta retreat, likt alla våra aktiviteter och evenemang i Sverige, är alkohol-och drogfria.

Praktisk information

För detta retreat har vi valt Skeppsudden, en kursgård med anor från 1700-talet vid Bråvikens södra strand utanför Norrköping. På Skeppsudden finns alla förutsättningar för ett lyckat retreat - vacker natur, en samlingsplats för workshops, en bastu i världsklass och mycket mer. Helpension ingår, vegetarisk mat med anpassning för individuella behov. Som deltagare ansvarar du själv för din resa till Skeppsudden, men samåkning från Stockholm kan koordineras med gruppen.

Ankomst: 18 april 17.00

Avfärd: 21 april 15.00

Sovplatser finns i gemensamma utrymmen, med möjlighet till enkelrum/dubbelrum mot en extra kostnad på 300 kr/natt. Mer information om Skeppsudden inklusive vägbeskrivning hittar du här.

Innehåll

Detta retreat innebär, i likhet med våra program, en grupprocess som faciliteras av oss från Nysnö. Vistelsen föregås av en förberedande träff online (11/4, 16-18) som låter alla deltagare bekanta sig med gruppen, och en gruppchatt som självklart finns kvar efteråt.

Integrationsretreatet är en möjlighet för dig att aktualisera och arbeta vidare med den process som kom upp i samband med ditt retreatprogram. Våra delade erfarenheter låter oss gå djupt tillsammans på en gång, med hjälp av olika förkroppsligande praktiker. I mötet med varandra och med gruppen kan vi agera från en plats av autenticitet, sårbarhet och öppenhet. På kvällarna har vi tillgång till en fantastisk vedeldad bastu vid vattnet, som gjord för avslappning och meningsfulla samtal.

Med detta retreat vill vi bjuda in till samskapande. Inom vårt community finns mycket talang, något som vi vill ge plats till och växa tillsammans. Detta innebär att programmet under retreatet till viss del kommer att bestå av bidrag från deltagarna själva. Vi sätter ramarna och faciliterar processen utifrån det innehåll som erbjuds. Som medskapare får du ett rabatterat pris som tack för ditt mod och ditt bidrag till grupprocessen. Hör av dig till filip@nysno.se om du vill hålla i en workshop eller bidra på något annat sätt!

Några exempel på aktiviteter och workshops som kommer att erbjudas:

  • Breathwork
  • Psykodrama
  • Yoga
  • Authentic Relating
  • Guidad meditation
  • Circling
  • Psykedelisk musik-assisterad neurofeeback

Medskapare

Kostnad och anmälan


Detta retreat är endast öppet för tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram. Kostnaden för detta retreat är 6000 SEK+moms. Medskapare får 1500 kr rabatt. Anmmälan sker genom att fylla i formuläret nedan, betalning (hela beloppet) sker via kort.

Oops! Something went wrong while submitting the form.