Sound Journey med Simon och Filip

25 februari 2024

Efter en lyckad provomgång i november är vi tillbaka med ytterligare en ljudresa i Björkhagen!

Musik och ljud tillhör de äldsta teknologierna för att förändra medvetandet, och har alltid varit en central aspekt inom både ceremoniellt och terapeutiskt bruk av psykedeliska substanser. Med Nysnö har vi under två års tid experimenterat med olika musikaliska narrativ, genrer och live-inslag för att stötta transformativa upplevelser. Nu bjuder vi in till ett nytt koncept i Stockholm, med utgångspunkt i våra erfarenheter från det arbetet.

Vi kommer att använda oss av element från breathwork, utvald musik från ett högkvalitativt ljudsystem, gongbad, kristallskålar mm. Vår intention är att skapa en kollektiv och kraftfull ljudresa, som leder deltagare in i avslappning och kontakt. Om du har deltagit ett program med Nysnö, eller har varit med om en omvälvande upplevelse på annat håll, är detta ett tillfälle att integrera/arbeta vidare med upplevelsen.

Om Simon och Filip

Simon Morris är en ljuddesigner och uppfinnare från New York som utforskar det subtila samspelet mellan musik och sound healing. Han är en multi-instrumentalist, skicklig med olika instrument, inklusive gonggonger och kristallskålar. Morris har faciliterat många transformativa ljudresor i kontexten av wellness och psykedeliska retreats, och hans arbete tänjer försiktigt på ljudets gränser och dess potential för mänskligt välbefinnande.

Filip Bromberg är legitimerad psykolog med egen praktik, samt medgrundare och facilitator för Nysnö. Han är dj sedan 10 år, med passion för musikens roll i arbetet med förändrade medvetandetillstånd. Under de senaste åren har Filip utvecklat ett musikaliskt narrativ anpassat för psykedeliska gruppsessioner, med inspiration från både terapiforskning och ceremoniellt arbete.

Tider, kostnad och anmälan

▸ Tid: Söndag 25 februari 19.15-21.30. OBS - ingen entré innan 19.00.
▸ Plats: Yogarummet Björkhagen (kurslokalen), Halmstadsvägen 41 Johanneshov.  Ingång genom cafét.
▸ Kostnad: 380 kr/person, tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram och medlemmar i Psykedeliska Sällskapet betalar 280 kr.

Anmälan sker via Billetto

Oops! Something went wrong while submitting the form.