Circling - relationell närvaro med Daniel Ek

Våren 2024

Introduktion till Circling - en relationell resa in i närvaro, trygghet och expansion

Circling är en form av relationell mindfulness som utnyttjar samsynkandet av deltagarnas närvaro och nervsystem för att skapa extraordinära tillstånd av medvetenhet, trygghet och känsloreglering.

Träningen ger ofta en snabb effekt av förhöjd närvaro och det finns en potential att uppleva skiften i medvetandet som är vanliga vid psykedeliska resor, såsom en känsla av expansion av jaget, djup trygghet, kreativitet och glädje. Varje session är utformad för att passa både dig med tidigare erfarenhet, och dig som är helt ny för circling.

Om facilitatorn

Daniel Ek är legitimerad psykolog, mindfulnesslärare, författare, yogalärare och medgrundare till Vänskapslabbet. Vänskapslabbet ger kurser och utbildningar i Circling (också kallat Relationell Mindfulness), Autentiskt relaterande samt Anknytningstrauma och medreglering. Daniel jobbar med ACT, Acceptance and Commitment Therapy samt Functional Analytic Psychoterapy som är inriktad på medvetenhet i relationer. Hans senaste bok som han medförfattar är “Länge leve vänner - Forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer.“

Tider, kostnad och anmälan

▸ Tid: 18.15 - 20.30 den 29/1, 26/2, 18/3, 8/4, 27/5
▸ Plats: Yogarummet Björkhagen (kurslokalen). Halmstadsvägen 41, Johanneshov.
▸ Kostnad: 300 kr/person, tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram och medlemmar i Psykedeliska Sällskapet betalar 220 kr.
▸ Anmälan via Billetto

Oops! Something went wrong while submitting the form.